Badeværelse

Brusedør og brusekabine

Hos Glarmester Vejle kan vi tilbyde et stort udvalg af glas og spejle til badeværelsesindretning. Er du træt af det klassiske badeforhæng, kan vi give dit badeværelse et lækkert og tidsløst look med fast brusevæg og brusedør i glas, eller vi kan montere dobbelte brusedøre og kombinere æstetik og høj funktionalitet. 

Vælger du glas som et gennemgående materiale i dit badeværelse, sikrer du samtidig god mulighed for naturlig belysning i større dele af rummet. Walk-in brusekabinen med to fritstående brusevægge med forkrommede beslag, er en moderne mulighed for at give et let og svævende look. Få en rummelig og lys fornemmelse med en bruseniche i klart glas, eller en mere diskret afskærmning med matteret glas. 

Vores glas til brusedør og væg leveres i hærdet glas, som gennem en særlig varmebehandling opnår en 5-7 gange større styrke end normalt glas, og gør at glasset ikke kan revne, men i stedet splintres til små ufarlige stykker. Uanset glastype eller filter så monterer vi alle brusevægge og døre med elegante hængsler og beslag, som både indrammer glasarbejdet og sikrer langtidsholdbar funktionalitet. Vi tilpasser vores løsninger til dit badeværelse uanset om du bor i stor villa eller lille lejlighed med skråvægge.  

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Vejle montering

Spejle og fastmontering

Spejle får dine små rum til at fremstå større, og kan ud over at give et rum en flot fremtoning også bruges til at fremhæve bestemte elementer og dekorationer. Vi har et stort udvalg i spejle og spejlglas, og du kan både få vådrumsspejle til badeværelset, almindelige spejle, eller sikkerhedsspejle til steder med mange mennesker eller børn. Både vådrumsspejle og sikkerhedsspejle adskiller sig fra almindelige typer spejlglas ved hhv. at variere i tykkelse og belægning med folie. En populær type spejl til badeværelser er de nye LED-spejle, som med indbygget lys er oplagte til at skabe et behageligt lys både dag og nat. Alle typer spejle tilpasses de ønskede mål, og kan beskæres til andre former end det klassiske rektangulære eller firkantede spejl.

Glashyller og interiør

Vi bruger ikke kun glas til ruder i vinduer og døre, men også til andre funktionelle formål. Eksempelvis er glashylder et populært alternativ til træ- eller metalhylder. Glashylder giver et moderne look, og kræver ofte kun en simpel og diskret vægmontering. Glashylder kan fås både i klart og matteret glas, og med forskellige slibninger. Som med vore ruder og og spejle, kan vi også skære glashylder til så du kan få den slags glashylde der passer ind i dit køkken, bad eller andet værelse. Hærdet glas med sikker vægmontering giver garanti for profesionelle løsninger der holder i mange år.

 
Glarmester Vejle montering af glas
Glarmester Vejle vindue dør

Kalkafvisende glasløsninger

Vi leverer kalkafvisende glasløsninger til dit badeværelse, så rengøringen af glasvægge og døre kan foretages nemt. På samme måde skal du heller ikke være bange for at vælge klart glas til din bruseniche, da vores kalkafvisende glasløsninger sørger for et rent look, på trods af den store kontakt med kalkholdigt grundvand. I forvejen er glas med den glatte overflade nemt at tørre af og rengøre. Men med nye teknikker indenfor imprægnering og nanobeskyttelse bliver det endnu nemmere at holde glasset rent, da en ultra tynd belægning forhindrer smuds og kalk i at sætte sig fast. Det minimerer vedligeholdelsen af de transparante overflader markant.