Vinduer og døre

Kvalitetsglas til bygningsfacader

Vi leverer profesionelle facader til butikker og erhvervsdrivende. Et flot indgangsparti er afgørende for et godt førstehåndsindtryk, og vi leverer altid individuelle løsninger efter dine ønsker og behov. For at levere flotte glasfacader og butiksruder der giver den ønskede fremtoning, indgår vi i tæt dialog med vores kunder, for både at afdække æstetiske og funktionelle ønsker. Derudover tilbyder vi altid vores erfaringer som grundlag for kompetent rådgivning om de forskellige løsninger vi leverer.

Vi benytter kvalitetsmaterialer fra vindues- og glasproducenter som bl.a. Velfac og Pilkington, og sikrer dig dermed facader af det noget af det bedste glas på markedet. For at give glas og ruder den bedste effekt, går vi højt op i brugen af bl.a. stål- og aluminiumsarbejde i indramning af butiksruder og facadedøre. Vi kan med forskellige lakeringsteknikker og flere typer af alu-profiler tilpasse din nye glasfacade til resten af bygningens facade, så du får et stilfuldt og ensartet udseende. Derudover er vi også inde i udviklingen af nye teknikker til energibesparelse med eks. termoruder og termoglas. Ønsker du en stor glasfacade eller glasvæg er dette især væsentligt for at opnå både miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i din glasfacade gennem energioptimerede installationer. Vi tilbyder forskellige typer energiruder og døre til din facade alt efter dit behov.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Vejle nyt vindue

Vinduer, glas og ruder

Overvejer du at skifte vinduer eller ruder? Vinduer udgør en stor del af boligens udseende og funktion, og derfor er det værd at overveje flere muligheder når der skal nye til. Hos Glarmester Vejle anbefaler vi et gratis vinduestjek. Her får du en professionel vurdering af en glarmester, og dermed bliver vores erfaring din ressource når du skal vælge dine nye vinduer. Bor du i byen og foretrække at holde støj ude anbefaler vi forsatsvinduer. Forsatsvinduer udgøres af en ekstra rude på inderside af vinduet eller på yderruden, hvor vekslen mellem luft og glas holder støjen ude og varmen inde. Mange ældre bygninger har forsatsvinduer, og disse kan nemt renoveres med isætning af termoglas og evt. nye bløde lister der slutter helt tæt.

Ovenlysvinduer

Ønsker du mere naturligt lys i din bolig, er ovenlysvinduer et populært valg. Ovenlysvinduer kan ud fra faktorer som placering og størrelse give masser af dagslyskvalitet, afhængig af hvor meget lys og energi du vælger dine ruder skal lade passere. Der er flere typer vinduer og belægninger som er med til at bestemme U-, G- og LT-værdien i dine ovenlysvinduer. Disse fagtermer betegner henholdsvis isoleringsevne og solfaktor i fohold til varme og derudover hvor meget dagslys dine ruder lukker ind. Disse faktorer er med til at påvirker din boligs lys og energi, og vi kan justere på dem i monteringen af de nye vinduer efter dine ønsker.

Glarmester Vejle montering glasfacade
Glarmester Vejle vindue dør

Døre og transparante åbninger

Vi leverer mange typer glasdøre til forskellig brug. Om du har brug for en ny facadedør, terassedør eller brusedør så leverer vi en professionel løsning til din bolig eller butik. Ved erstatning af en gammel dør foretager vi opmåling til en ny dør og der er mulighed for at vælge en ofte meget mere energibesparende glasdør. Vi leverer døre med forskellig slags ornamentering og matering, så du også kan bruge glasdøre i mere diskrete omgivelser. Søger du et tidløst design til din nye dør, er de traditionelle typer fyldningsdøre altid stilsikre valg. Om det er formpressede fyldninger eller med glasudskæringer i moderne eller mere traditionel fyldning som ‘Dannebrog’ eller ‘Finland’, finder vi den passende dør til dig. Ud over døre monterer vi også glasvægge til bl.a. kontomiljøer og brusevægge til badeværelser.