Forsikringsskader

Indbrud og tyverisikring

Har du forsikringsskader så kan du trygt overlade hele processen til os. Glarmester Vejle hjælper dig igennem forløbet hele vejen fra anmeldelse og registrering af skaden, til kontakt af taksator og udbedring. Det er altid ubelejligt når det gælder skader, og derfor skal du bare kontakte os på vores døgnservice, så du ikke skal tage dig af glasskår og afdækning. Det er forskelligt hvilke typer ruder og vinduer der er dækket af en normale forsikring. I nogle tilfælde er det nødvendigt at have en separat glasforsikring, som typisk dækker større glaspartier i boligen.

Vil du gøre noget ekstra for at undgå indbrud og tyveri gennem vinduer, så er der flere steder vi kan hjælpe dig. Vi kan bl.a. montere dine ruder så det ikke er muligt for tyven at vippe listerne af og løfte ruden ud. Ruderne kan monteres med særligt dobbeltklæbende bånd eller en speciallim, som sørger for at det bliver meget sværere at få ruden ud, hvilket forsinker tyven gevaldigt. Vi kan også sørge for at dine glaslister er monteret med envejsskruer, som ikke kan fjernes med almindeligt værktøj.

Derudover kan vi opgradere dine standard hasper og vridere, som kan være nemme at få op med koben og andet værktøj. Ved at montere nyere beslag giver det en markant bedre sikring af dine vinduer og døre. Disse forskellige tiltag vil altid styrke dit hjems umiddelbare sikkerhed og være et godt sted at starte med tyverisikringen, og et fornuftigt supplement til et alarmsystem.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Vejle indbrud

Sikkerhedsglas

Vi hjælper også med forebyggelse af glasskader og forsikringsskader ved indbrud og tyveri gennem montering af nye typer glas. Med særligt sikkerhedsglas kan man give tyven de trængest mulige kår. Tyvens foretrukne vej ind i dit hjem er gennem vinduer og gade- og terrassedøre. Derfor leverer vi ekstra stærkt sikkerhedsglas og sikringsruder, som er betydeligt stærkere end normalt glas. Sikkerhedsglas kan udformes forskelligt med hærdet glas og flere slags folie. Ekstra stærkt sikkerhedsglas kan laves som en ‘sandwich’ af flere lag glas med folie imellem. Dette resulterer i ruder der selv ved øksehug holder form og bliver siddende i karmen. Sådanne typer højstyrkeglas anbefales til hjem og butikker med behov for ekstra beskyttelse af værdier. 

Autoruder

Hos Glarmester Vejle hjælper vi dig også hvis du har været ude for stenslag, og din bilrude trænger til reparation eller udskiftning. Autoruder er især sårbare overfor stenslag, men det kan variere hvor slemt et stenslag er. I nogle tilfælde vil man kunne reparere et stenslag, hvis slaget er forholdsvist småt og uden snavs. Det er kun ved større stenslag at det er nødvendigt at udskifte hele bilruden. Det der kan gøre forskellen er om du afdækker stenslaget umiddelbart efter det er sket. Dette kan gøres med et såkaldt stenslagsplaster, som vi kan være behjælpelige med. 

Glarmester Vejle bilrude
Glarmester Vejle glas skade

Gratis vinduestjek

Vi udfører gratis vinduestjek og giver dig afklaring om dine vinduer. Vi giver et uforpligtende bud på hvordan du kan forbedre dit indeklima, sparre penge på din varmeregning samt i hvor høj grad dine vinduer og døre er ordetligt tyverisikrede. Ud fra det gratis vinduestjek kan vi give dig et tilbud på materialer og udførelse af de opgaver du har behov for. Du behøver der for ikke gå med usikkerhed omkring hvorvidt du burde få skiftet de gamle staldvinduer eller skifte til energiruder i dine ældre forsatsvinduer, vi kommer ganske gratis og giver vores bud på hvad der giver mening for dig.