Udskiftning og montering

Forny din udsigt til hverdagen

Hos Glarmester Vejle står vi klar til at foretage alle typer basal glarmesterarbejde, inklusiv udskiftning og montering af dine ruder hvis du har været ude for punkterede ruder eller andre typer glasskade – dette gælder også håndtering af forsikringsskader! Vi tager os af udskiftning af ruder, glasdøre, glaspartier, o.lign, og alt rådgivning, salg og montering er samlet hos os, for at gøre køb og montering så nem så mulig for vores kunder.

En populær service hos os er etablering af forsatsvinduer (til bevaring af gamle vinduer), hvor vi monterer lavenergiglas på indersiden af bygningens oprindelige enkeltlagsglas. Ved udskiftning kan vi også indsætte et helt nyt sæt enkeltlagsglas og forsatsvinduer i en kasse, hvor vi laver de helt rigtige sprosser, der passer til bygningens stil. Vi sørger altid for at være i tæt kontakt med vores kunder for at kunne opfylde deres ønsker, og levere de helt rigtige vinduer. Vi ved at det i høj grad er et spørgsmål om at levere de bedste resultat i en krydsning mellem byggestil og personlig smag. Vi tilbyder altid grundig rådgivning om mulige produkter og vores anbefalinger til materialer og stil hvis det ønskes, da vi ved at det for mange kan være svært at navigere i.

Modtag et uforpligtende
glarmester-tilbud

Glarmester Vejle nyt vindue

Termoruder

Søger du vinduesløsninger der er både miljørigtige og giver besparelser på varmeregningen, så er du kommet til det rette sted. Hos Glarmester Vejle tilbyder vi et stort udvalg af energi- og termoruder. Termoruder er ruder med mindst to lag glas, og dermed et isolerende tæt luftlag mellem. Tilføjes der en belægning til den ene rude kaldes det en energirude, da man dermed kan sikre at der kommer mere energi ind i huset end ud. 

Derudover kan der tilføjes mange individuelle funktioner til energiruderne, så som solafskærmning eller støjdæmpning. Solafskærmning kan være relevant hvis du har vinduer med en sydvendt glasflade. Her kan solafskærmning modvirke alt for høje temperaturer under mere direkte solindfald, samt beskytte inventar mod misfarvning af solen. Støjdæmpning er simpelthen en måde at sikre mere ro i dit hjem. Hvis du bor tæt på en trafikeret vej eller oplever lydgener kan det være en fordel med støjdæmpende vinduer, især for at forbedre din søvn.

Specialopgaver inden for glarmesterarbejde

Hos Glarmester Vejle tilbyder vi også andet arbejde med glas end de typiske opgaver med montering af vinduer, vinduesglas, døre, o.lign., så vi kan møde vores kunders ønsker til langt de fleste glasinstallationer. Det kunne dreje sig om forskellig slags inventar i glas, som bordplader, gelændere, hylder, skabe og montrer. Har du kunstgenstande kan vi også fortage særlige indramninger, og med vores erfarne medarbejdere indenfor glashåndværk sikrer et fokus på æstetik såvel som funktionalitet.

Vi arbejder også med spejle og spejlglas. Spejle har ofte en vigtig funktion i at gengive os i bestemte situationer, og gerne på en funktionel og behagelig måde. Derfor tilbyder vi tilskæring og skræddersyede spejle til vores kunder, hvor vi levere spejle i præcis de mål og former som du ønsker. En anden personlig tilføjelse kunne eksempelvis være i form af indbygning af lamper i dit badeværelsesspejl. Har du behov for ekstra stærkt glas til dit gelænder, altan eller dør så tilbyder vi også installation af forskelige typer glasværn med sikkerhedsglas og panserglas.

Glarmester Vejle installation af vindue